IndIT BlackHat се завръща на 12 октомври, 2023 – силен и обединен!

На 12 октомври 2023 година от 19:00 часа в голямата зала на Фабрика 126, #nadleznadejda ще се състои поредната IndIT Black Hat среща този път под формата на най-голямто дигитално ъндърграунд парти!!

Това се случва благодарение на обединението на българската независима и алтернативна IT общност, които доказват че в България можем да постигнем обединение в малки субклтурни общности в името на независимосттa!

Когато всеки от нас има добър бизнес, гледа си работата и се грижи за своето благополучие, но и за благополучието на своите клиенти и най-близка общност – то успехът винаги е налице.

IndIT BlackHat Party 2023 се случва благодарение на нашия институт, SERP Conf. и еDoms.com, които обединиха усилия и на 12 октомври ще дадат всичко от себе си, за да направят нашата общност още по-силна.

Относно програмата – денят започва сутринта от 09:00 часа в Интер Експо Център с Конференцията SERP Conf. организирана от SERP Acad., на която над 20 ТОП специалисти в SEO представят най-новите тенденции в областта. А вечерта в 19:00 часа се премества в голямата зала на Фабрика 126, бул. Мария Луиза 126 (Надлез Надежда), където ще се състои  най-голямото ©Indit BlackHat Underground Party, a преди него ще се състоят ©Indit Black Talks.

©Indit BlackHat Talks ще бъдат мотивационни речи на технологични лидери и предприемачи в стила на Indit Lifehack и инспирирани от TED talks. Спикъри на ©Indit BlackHat Talks ще бъдат Георги Динчев от INDIT.org и Калин Каракехайов от eDoms.com, които ще разкажат за своя бизнес и как той е станал балансирана част от техния живот!

Повече информация можете да видите на нашия сайт: blackhat.indit.org

Билети може да купите от: https://serpconf.com