SEO Семинар Пловдив – в Съюза на учените в Пловдив

Кога: 21 Април, 2012 (събота)
Къде: гр. Пловдив, Старият град, Зала на Съюз на учените, Ул. Митрополит Паисий 6
Какво: Поредният SEO семинар се състоя в стария Пловдив, защото нашият екип оценява по достойнство традиционното SEO и знае, че все още то е в основата на всеки успешен дигитален маркетинг! Няма нищо по-добро от доброто, старо SEO 🙂
На самия SEO семинар участниците имаха възможност да се научат да оптимизират сайтовете си сами, като по този начин с минимални разходи да постигат силно и дългосрочно увеличение на посещаемостта на техния сайт. Тр получиха безценни професионални и същото време конкретни и лесни за изпълнение съвети, които спестяват пробите и грешките при изкачването в Google.

Повече информация на:

www.seo.seminari.bg

 

Семинарна ПРОГРАМА

Поредният SEO семинар ще бъде в стария Пловдив, защото нашият екип оценява по достойнство традиционното SEO и знае, че все още то е в основата на всеки успешен дигитален маркетинг! Няма нищо по-добро от доброто, старо SEO 🙂

Затова нека всички, които не са успели да дойдат на предишните наши семинари да заповядат в стария Пловдив на един класически SEO семинар.

На самия SEO семинар ще имате възможност да се научите да оптимизирате сайтовете си сами, като по този начин с минимални разходи ще постигате силно и дългосрочно увеличение на посещаемостта на вашия сайт. Ще получите безценни професионални и същото време конкретни и лесни за изпълнение съвети, които ще ви спестят пробите и грешките при изкачването в Google.

09:30 – 10:00- Регистрация

10:00 – Откриване на семинара

10:15 – Въведение в SEO: защо ни е необходимо SEO, какви са плюсовете и минусите в сравнение с други начини на реклама, защо е добър трафикът от Google. Проучване и определяне на ключови думи.

11:15 – 11:30 – Кафе-пауза

11:30 – 13:00 – Вътрешно SEO – как трябва да е изграден един сайт, за да се класира всяка страница от него добре в Google – структура, заглавия, текстове, снимки, видео.

13:00 – 13:45 – Обедна почивка

13:45 – 15:15 – Външно SEO – натрупване на линкове – къде можем да добавим линкове към нашия сайт из Интернет с цел изкачване в Google, кои линкове помагат наистина и как да изградим нашата стратегия за трупане на линкове.

15:15 – 15:30 – Кратка пауза

15:30 – 16:30 – Въпроси към SEO оптимизатора Калин Каракехайов, практически примери и индивидуални консултации.

Лектори

SEO оптимизатор
Калин Каракехайов се занимава професионално със SEO от четири години, менажира огромна мрежа от уебсайтове, създадени специално с цел въздействие върху Google. Оптимизирал е над 200 сайта по общо над 1000 думи на различни езици.

Калин Каракехайов освен това е български шахматист, международен майстор от 2006 г. Европейски шампион за юноши по решаване на шахматни задачи в Будва 2003. Автор на първото ръководство за шахматен софтуер на Български език – Chessbase ръководство.

Организатор, Онлайн Експерт
Георги Динчев – Маркетинг Консултант в PsyTeam Media – студио с успешни проекти като CountrysideBulgaria.com, SofiaNaemi.info, EasySofia.com, REI-brokerage.com и много други.

Георги Динчев е психолог, съсобственик на ‘Психосоциално обслужване’ ООД, един от инициаторите на Регистър на психолозите в България, технически редактор на Българско списание по психология (Осн. 1973)